Hitta bilder till sajten

Något som man ofta behöver på en webbsida är bilder eller andra grafiska element, de hjälper till med utseendet på sidan och är utmärkta om man vill visa eller förklara något. Om du letar efter bilder till din webbsida men har svårt att hitta några som du lagligt kan använda så har du hittat rätt. Ett simpelt sätt att hitta gratis kvalité bilder är att hitta pålitliga sidor som erbjuder just det.Här nedan är de 3 bästa sidorna.

Flickr är en sajt där vem som helst kan ladda upp olika slags bilder. Man kan ladda upp både i privata och publika album. Om man kryssar i rutan Creative commons kommer det enbart upp bilder som är gratis att använda till vad du vill. Creative Commons är är ett antal licenser som man kan markera sina verk med för att visa att vem som helst kan använda sig av dem.

Everystockphoto är en sökmotor för gratis bilder. Vilket gör det extremt enkelt att hitta mängder med gratis kvalité bilder. Deras enorma bild databas växer varje dag och lägger till nya funktioner hela tiden.

Wikimedia commons är en databas med olika typer av media och som har över åtta miljoner mediafiler. Dessa bilder används ofta till olika wiki sidor och många av dessa får användas i kommersiellt syfte.